Годинник

В мене від тебе зламане серце, неначе годинник.
Викинь кляті його деталі і зупини серцябиття лічильник.
Зітри кляті сліди, знищі всі механізми й дроти,
Бо в проклятих словах цих є літери - т і и.

А вчора мені вже й здалося, що вийшло і назавжди
Моє серце, немов годинник, котрий зламали - не буде вже йти.
Без збіїв, зупинок, мовчки з вечорів до світанків,
Та ти заводиш його ненавмисно розриватися знову до ранку

І все знову по колу, неправильні ритми, неправильні цифри.
І Воно трощить знов мої груди зсередини і мені його ніде не подіти.
І не знаю чому, але замість сигналів точнісінько о дев;ятій
Воно розривається при посмішці кожній твоєї клятій…


Рецензии