Начхати

                Начхати                ’

Чому ми питатися мусим чим бити
загарбника клятого, ворога, татя?!
Нас нищать безжально!..
Ми хочемо жити
без обстрілів, жертв
та сиренопрокляття!

Чому толерантні
диктують партнери
що можна, що ні, аби не дратувати
ординців, бо в них
можуть тенькнути нерви,
та з опалу
«ядерку» можуть дістати?

Та тих толерантних
не нищать щоденно!
Яку вони пісню тоді б заспівали,
коли б їх бомбили безкарно, буденно,
а ми б толерантно
«не смійте» повчали?

 
Мовляв, аби ворога не розгнiвити,
не смійте
по землям ворожим стріляти.
Не смійте. Не смійте.
Не смійте... Не смійте!..
Партнери, повірте
що нам вже начхати

на перестороги та всі заборони,
ми будемо битись, 
бо хочемо жити, –
як можем, чим можем.
До біса закони,
що забороняють нам ворога бити!

Начхати на «Ні!»,
бо ми хочемо жити!
Ми хочемо жити!
Ми хочемо жити.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.