я не хочу виходити в люди...

Я не хочу виходити "в люди",
Я не маю ні сміху, ні сліз.
Пам'ятати довіку я буду.
Хто в Ірпінь стільки болю  приніс.

Парасолька зеленого літа,
Ґанок, вечір, руіни думок...
Місяць пестить промінчиком світла
З квітів липи пахучий вінок...

Щось замерзло в душі, відболіло -
Смак пропав до краси і тепла.
Все не гоються зламані крила,
Все помітніше в них сивина.

Не сумую, мовчу,  не журюся..
Може літо наповнить теплом
Скоро серпень, тоді відновлюся,
Так, сама...
Ні, не треба гуртом...

15.07.23


Рецензии