Просто живи

Біль і страх у душі,
Нерв уже на межі.
Від подій в Україні тривожно.
Дні і ночі в журбі,
Йду немов по стерні,
То зітхаю, то дихаю млосно.

Умовляю себе:
"А ти просто живи!
Ради щастя дітей і любові.
Хай Господь береже
Від лихої війни
І підтримує в скруті і горі.

Прийде Вічність, вона
Мовчки все обнулить
І залишить лиш пам'ять і дати.
Тож живи, як весна!
Пройде все, прошумить,
Зможеш всі перешкоди здолати.

Глас душі бережи,
Він, немов немовля,
Що боїться застуд, перевтоми.
Чуєш? Просто живи!
Ради миру, добра,
Ради зустрічей в день перемоги!"


Рецензии