Вiтайтеся!

Вітайтеся!
Добрі і любі, вітайтеся!
Ранку радійте: сонце яскраве зійшло.

Вихваляйтеся!
Своїми успіхами вихваляйтеся!
Від посмішок ясних  так стає серцю світло.

Мандруйте!
По світу мандруйте, хоч подумки!
Даруйте навколишнім впевненість та тепло.

Ви не сумуйте!
Ваш вік - це лише життя сходинки.
Не старійте душею долі примхливій на зло!


Рецензии
Да будет так!
Да будет Свет!

Кованов Александр Николаевич   15.07.2023 09:46     Заявить о нарушении
Пусть будет!!!
С уважением,

Тамара Ненчина   15.07.2023 10:54   Заявить о нарушении