РИК1Е АВА

РИК1Е АВА
Вун зи рик1е вучиз ава  сир хьана,
Йифиз юкъуз вакай зи фикир хьана,
Вун к1ан хьайи зи рик1ин тахсир хьана,
Алуд тежез, алуд тежез рик1елай.

Припев
ОНА
Вахтар физва, йикъар физва алахьна,
Цавай къвайи лацу, лацу живер хьиз,
Рик1ел вири , зи к1аниди, алама
Вуна гайи къизилгуьлдин цуьквер хьиз.
ОН
Вахтар физва йикъар физва алахьна,
Цавай къвайи лацу лацу живер хьиз,
Рик1ел вири, зи к1аниди, алама,
За ваз гайи къизилгуьлдин цуьквер хьиз.

Цаварикай вучда за вун галачиз,
Марф хьана зун жеда цавай авахьиз,
Санал жедайвал сад садан чара хьиз
Эверда за чи гатфарин йифериз.


Ракъини хьиз нурар гудай к1анивал,
Жемир вакай, жемир вакай рик1ин т1ал,
Гуьгьуьлдани аваз адан чимивал
Мад аквадайвал к1аниди, к1аниди.

Вун зи рик1е вучиз ава  сир хьана,
Йифиз юкъуз вакай зи фикир хьана,
Вун к1ан хьайи зи рик1ин тахсир хьана,
Алуд тежез, алуд тежез рик1елай.
               Селминат Курабекова
Использовать слова
можно только с согласия автора.
Авторские права защищены законом.


Рецензии