Я в сни твоi чудовi...

Я в сни твої чудові прийду навшпиньки і тихесенько.
Й не перервавши сон, його лише прикрасю яскравіше
фарбами.
Я на тебе так млосно подивлюся й пір'ячком змахну
легесенько.
І незабудками осиплю твоє ложе: спи, мій  лагідний.

На цім шедеврі буде яскраво "намальована"
Моя любов свята, та вічна й неземна.
Прокинешся - здивуєшся ти, зачарований,
Повіривши у вистраждані почуття, я знаю.


Рецензии