За манияр лугьузава

За манияр лугьузава,
Геж к1ан хьайи гуьзел ярдиз.
Дердер-гъамар ачухзава,
Симер ат1ай куьгьне тардиз.

Ви яр гьинвай икьван гагьди,
Хабар кьазва завай тарди,
К1еве тунва зун и карди,
Суалрин зал къвазвай харди.

Авач жаваб гудай тардиз,
Кьисмет я ман жагъай ярдиз,
Белки дуьнья тирт1а дарди,
Муьгьуьббатдин къизил зардиз.


Рецензии