Ми

Розбуди мене лагідно піснею
Від жахіть мене відхрести
Од пітьми і тиші зловісної
Заховай мене,захисти!

Подивися у очі заспані
Посміхнися і обійми,
Наче в цьому безкрайньому всесвіті
Один в одного є тільки ми.


Рецензии