Дивиться дитина у мобiлку

Дивиться дитина у мобілку.
У мобілці, як завжди, фігня.
І не бачить та дитина гілку,
На якій співає пташеня.

Ті мобілки, мов рідненьких, тулять
З ночі до ранкової зорі.
Краще від футболу свіжі гулі
Мали б у старенькому дворі.

У мобілку дивиться дитина.
Так минають дні, мине й життя...
Більше сенсу має спів пташиний.
А життю – не буде вороття...


Рецензии