Проросте

Побалакай зі мною хоч трохи.
Розкажи що з тобою і як.
До батьківської хати дороги,
Не зведуть нас з тобою ніяк.

Вибачай що турбую даремно,
Просто скучила. Всі ці роки,
Вітер дме, як на морі-буремно.
Там де б наші  зійшлися шляхи.

Ти мовчиш так давно і нещадно,
Знаю що заслужила на те.
Лиш згадай,що дзвонити не складно
Коли віра в душі проросте.

10.07.2023


Рецензии