I вот шо робы вжэ в жыдэй во?

Іграет баян. І мы тожэ бы грайім ж.
Ну, ек бо сыды за компагом,
Который шыпыть, ек змеяка.

Ну, й Юка ій Федька бы нешта
Тут вам зарэ насочынеють!
Бо шо той, хы, Месяц в Ягнетковы!

І ны бы ныма. А ныекый канфеткы ш
У гэтого млодого деда сь,
Шоб екся забуты всэ дрэннэ.

Ну, шо в7 гроза тут наделала.
Да ек шэ уделала! Всі аж модэмкы.
І мы тыпэр всэ. Быз тырнэта й.

Бо той, настояшчый пынэчок,
Згорел тіпа екся. Бо кажэ:
Пошов бы ты, дек, до дэ цэрквы!


Рецензии