Бахт ава! счастье есть!

БАХТ АВА
*******
Гатун чими йикъарикай,
Гуьзел къацу  гатфарикай,
Зул к1анда заз зи яр авай,
Зи яр авай.
********
Фикирдани, рик1е
Авайди са вун я,
Заз бахт ава еке -
Вун хьанва зи дуьнья.

**********
Вилик фидай рекьерикай,
Иер акур цуькверикай,
Вун авай рехъ хуьда  вили,
ВУН АВАЙ.
    Селминат Курабекова


Рецензии