Крадькома

Крадькома зазирнути в майбутнє
і побачити поруч присутніми
Тих Важливих та Незамінних,
що дарують зміст неймовірний
життю цьому, в якому ти зараз.

Крадькома. Хоч на трохи, на мить,
бо від Втрат вже так серце щемить
і втрачається сенс існування,
віра в правду, в тепло та в кохання
всього того, в чому живеш ти зараз.


Рецензии