500

.Днів та ночей вже рівно п'ять по сто,
минулого немає, є ця реальність, що хвостом
болюче та глибоко ранить душу й серце,
і Іменами Надважливих Втрат небо знову озветься.

.Днів та ночей вже дуже так багато
і вже забули, що буває часом свято,
життя перевернулось в страшний гул небес,
та погляд віри лише потьмянів, але не щез,
надією живемо все це подолати,
і знову день зустріти,
 який обов'язково стане нашим святом.


Рецензии