Ми вси втомилися...

Ми всі втомилися, я знаю,
Від болю, смутку руйнівного,
Який щодня нас зустрічає,
Додавши присмаку гіркого.

Серця розбиті на шматочки,
Які зібрати не можливо.
Шматочок кожен кровоточить
З думок змиваючи важливе.

Важливе в тім, щоб Бога чути
І Його волю розуміти.
До Неба, Неба ближче бути -
Щоб в цих скорботах не згоріти.

Бог миру й спокою бажає
У кожне серце наливати.
Він нас весь час оберігає
І вчить - надію не втрачати.

Нехай лютує ворог, злиться,
Та підіймає вище хвилі.
Ми будем вірить і молиться,
І Бог зіллє в народ Свій силу.

Серця наповняться подякой,
Вуста наповняться хвалою...
Ми зараз маєм всі ознаки,
Що Бог ті хвилі заспокоїть!

Тож не даваймо смутку місця,
Наш порятунок тільки в Бозі.
Згадайте, кожен хто молився -
Мав потім щастя в перемозі!

4 липня 2023 р.


Рецензии