I вот шо гэто там в баламут?

Мы жівём уж все по-гарадскому.
Всюду плітка да клумбы каль ізб.
І ні когуту вжа басіком тут
Ні па травке какой хоть прайтісь.

Вот і я, хі, лечу вінніпухам
В каждом сні бытто прам наяву.
І но й знаю, шо гындэ ропуха,
А там дальшый таксамо хамут.

Нет нікому ні дзелка да дзедка,
Шо зарос вэсь яжыно ж в лугу сь.
Да він ныц жэ яшчэ й не умее.
Ібо й мысок ны мые однуть.


Рецензии