А ти нiчого не проси

     А ти нічого не проси -
     Лише подякуй Богу
     За дні липневої краси
     І любуватись змогу,

     Як дме легенький вітерець,
     Милують око квіти,
     За те, що ти поки не мрець
     І є онуки й діти.

     І правнуки в дарунок є -
     Що ще потрібно жінці?
     Лиш ніжність вірне серце ллє
     В думках та на сторінці.
   
    І поринаєш в глибину
    Подячних  слів біблійних.
    З птахами линеш в вишину
    В своїх бажаннях мрійних,

    В яких нема пересторог -
    Лише б давав здоров'я Бог?!


Рецензии
Пусть Бог хранит!

Вадим Константинов 2   08.07.2023 13:56     Заявить о нарушении
Так, хотілося б, любий Вадюшо! З Любов'ю - Маргарита

Маргарита Метелецкая   10.07.2023 16:27   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.