Каштани

На гілочках весною кучеряві
Заквітли в білим цвіті у горі
І літом в прохолоді мило споглядають
Під пишним листям на міцненькому стеблі
До осені плоди усі колючі
А восени достойні булави
Вони усі, як хлопці сильні та рішучі
Бо як дозріють, то падають, додолу,
до трави... (с)


Рецензии