Прокляття

Небіжчики сумують за життям,
Нема їм в батьківщину вороття.
Ось на цвинтарі стали ридати
Люди всі почали предків звати.
Закликали предків в гості:
«Встаньте з могили,
підніміться із землі сміливо
Та подивіться на дітей своїх
і на рідну мати - Україну,
що з ними і з Україною зробили,
Адже ми завжди готові
Чути всі поради в вашім слові»
Тож нехай розкриється вся українська земля
І душі предків раптом з'явилися,

то повстали предків безсмертні душі
та вони знаходяться під захистом сили,
і вийшов з землі дух оберіг,
погубити осквернителів.

захищаючи цінності,
за які борються українці та
готові погубити осквернителів.
Тож могутні стражи могил повстали,
то душі предків з потойбіччя пробудилися,
вони летять по душу осквернителів.

Бо осквернителі оскверняють чужу землю
та на них чекає темне прокляття.
І не врятує більш ніяке замовлення....
той Хто хоче всі багатства і землі України,
Той сам впаде в прадавню могилу…
так давні могутні всесильні душі предків
мстяться осквернителям,
Діє на них прокляття


Рецензии