I вот мы сталы вш трутнямы

Іграет нейромузыка.
І я себе сіжу ж.
Бо влад жужжыть, ек муха, ха.
Ну, погрымушка гарн!

От зарэ і стіхы я вам
Прычудны б напысав.
Да. Ну, а нашчо пыжытысь.
Хай сеть сплытэ шо влад.

А я но пудпышуся хай.
І будэ куча ласк
Тут гонды пополуднавшы
Ув остолопка Васьк.


Рецензии