Байкер

Знову чую, за вікном ревуть двигуни,
Залишай скоріш свої чотири стіни!
Гей, друже! Швидше натискай на газ,
Будь разом з нами, будь одним із нас!

Вабить місто блиском вітрин,
В цьому блиску ти летиш один.
Гей! Сильніше натискай на газ,
Будь разом з нами, будь одним із нас!

Нас кличе дорога, і дім мій залишивсь десь там,
Мчимо вперед, і світ відкриється нам.
Гей! Сильніше натискай на газ,
Будь разом з нами, будь одним із нас!


Рецензии