Стежкою життя

Я стежкою життя, як треба,
Прямую, а вона терниста,
І бачу іноді лиш небо,
А іноді і поле чисте.

Не золоте життя, не срібне,
Стаємо тільки так мудріше,
І не велике,навіть дрібне
В житті буває головніше.

Не треба з кимсь себе рівняти,
У кожного своя є доля,
Та треба добре пам'ятати,
Що є над нами божа воля.


Рецензии