Час зупинився...

Час зупинився, згуснуло повітря.
Ні видиху, ні вдоху - сил нема.
І тільки біль трояндою розквітнув -
Шипами коле душу...
Та дарма-

Душа давно вже  "бронік" одягнула -
Не відчуває куль, багнетів, стріл -
Зачерствіла...
Скупу сльозу змахнула,
Та ворога спіймала у приціл

І вцілила...
Безжально, в білій люті
У чорне серце наче у мішень...
І відчуття знайомі та забуті
Веселкою  прикрасили той день...

Час знов іде, легким стає повітря,
Дощ сажу змив із чорних пелюсток.
І щось живе у тій душі розквітло -
Мабуть, надії ніжний паросток.


Рецензии