Спокiй Ранку

Ранній Cпогад
-1-
Тривожить потяг спокій ранку
Йдучи в шляхи по паралельній колії,
Звучи до першого сніданку –
Вже хліб і чай зготовані.

В гостях у викликів останніх
Знайшлось дитинство й трохи літа.
Виклики ідеалів вічних –
Тривалостей із світла.

2011-06-09

Дорослий Ранній Cпогад
-2-
Чай без цукру, кава без вершків
Хліб на скору руку, порція солодощів.
Уріж, маслом намаж,
Robert Plant в колонках:

Сніданок розмовляє з тобою
Ти його новітній режисер:
Рельси пересікаються, шпали приспали відчуття ребер
Всохлі тополі при полі – межою

2020-11-25,
2021-02-02

пісня до віршу: Robert Plant "Win My Train Fare Home"


Рецензии