Хвала, хвала

Велик, дающий, всякие, блага,
Питающи тя и вся,
Велик, дарящий, милости, своя,
Всякому и тя,
Велик, защищающий, вся, своя,
Всего и вся, и тя,
Велик, любящий, вся, своя
И вся любяща Его, и ты, и я, Вседержителя,
Велик, дарующий, смысл, вся, своя,
Всему и вся, и тя.


Рецензии