Там...

У высокім свеце, на далёкім полі,
Не цвіце самоты горасны палын.
Там не кружаць птушкі смерці і нядолі,
Не пралье крыві там гонар-Херувім.

Ці агнём ён плача? Ці нябёсы стынуць?
- Не, - мне ціхі голас шэпча ўначы, -
Там любові слёзы з неба раптам хлынуць,
Салаўямі - вечна - рушаць крумкачы...


Рецензии