Cлова

Твої слова... бальзам на рани.
Вони лишають... тілу шрами.
Думи почув?.. відчуй слова!
Дав обіцянку... йду до кінця.

Чогось боїшся... в думках бійка.
Почуй його... це перевірка.
Побач себе... відчуй думки!
Злякай його... забувши все.

Бажання загадав... це все впізнання.
Забув себе... це все навчання.
Слова твої... бажання в дії!
Він все почув... це все подіє.

Вони побачать... власний сенс.
Злякав усіх... цей світ, без меж.
Почуй себе... це їх, бажання!
Час завжди йде... досвід, завдання.


Рецензии