У нас туткi вечар паэзii всёй!

Мы тута ны знаІм, кому шэ чого.
Узнаты но трэба чы карму вш.
І вот ана ш, Олька. Шо прам-ткы ого.
Муі ш вы туварішы славны!

Цвытэ чы мімоза? Чы так но чогось?
А я вот ны знаю нычого.
Но еслі Аверін прам просто Ханок,
То я ужэ ажны піжама.

Наверно, напэвно напевно сайдзём
На ось беларускую сцэну.
І тамкы заўсёды нам бэндзе й кампот.
А ны толькі водка с малодкі.

...а ў нас вот художнік такой.Вовк кажэ: я с Терешчукоў


Рецензии