Коли тополi замiнили кипариси

Коли тополі замінили кипариси
Зелене спросоння розтануло
Вранці. Зранку все відцвіло
Картина струнчіє зеленавим
Не знане дитинство

Осягнення інших людей та інших альтернатив:
що нам, борсатися в тому що й так уже є?!
Ми лише Вишніми раз обираєм.
Алеї тополів - приріднених снів і полів

2023-06-10


Рецензии