Любов ю - не хвор ють

Цей гештальт з набору чутливих фраз
Я під себе сховаю, любові мій доказ.
Я - тобі нічого не винен, жодних образ,
Ти - мені нічого не винна, будь поруч.
Це не просто слова, душу на виворіт,
Тихо дівчинко, я тебе - не хочу лякати.
«Схоже, зовсім любов - складний вимір,
Я не можу відтепер її почувати.»


Я йду від галактиці до твого дому,
Кометним пилом з'являтись в житті.
Ось мій план, намалюю на тілі фарбами
Дві плями, які також не пояснити мені.
Розумієшь, любов'ю - не хворіють,
І кольори світлі, горять як ті мости!
Відбудувати, стерпіти, кожну хвилину,
Як мої очі грають, коли дивлюсь в твої.
Коли вже не можна, коли дуже складно,
І на подвір'ї дощик, робота - не дається.
Потрібно спільно триматись, від серця шматом.
Потрібно рідно кохатись, щоб було тепло.
І не відхилятись, і не удавати,
І не бігти зовсім, у соняшне, без фарб!
Треба цілуватись, турботу шанувати,
Якщо закінчаться сили твої, свої без огляду віддам.



Адже ти цьому вчила, жити, надихатись!
Я так можу - не помічая хвилин.
Мій кожний світанок палає на бумазі,
Я дихаю тобою, як у старі часи...


Рецензии