Недоступна

Коли ти стала так не доступна?
Відколи відімкнений твій телефон?
Коли вечеря стала холодна?
Коли зорі уже в небі не сходять?
Коли ти змінила свій погляд?
Коли змінила коло близьких людей?
Коли мене поруч не стало , коли ми встигли стати просто знайомі?
Може я тобі причинив якусь біль.
Чи був надто вибагливий до тебе?
Чи навпаки - не збудував дім , не посадив дерево чи не виростив сина?
Мені тебе не вистачає - немов свіжого повітря
Я не можу без твого «привіт» прожити життя
Мені не вистачає - твоїх міцних і водночас теплих обіймів
Мені не вистачає люба кохання
Не вистачає тебе , я скований мила тобою
Я хочу свободи , і хочу любові водночас , а ти мене взяла немов в кайдани
Я хочу тебе відчувати поруч , а не обіймати повітря кожної ночі
Ти мій кислород , і твій п;янкий аромат - притягує до тебе - що сили
Я більше не хочу самому йти по життю , і кожен день починати з чистого листа
Я хочу поруч з тобою - відчувати свободу , і бути тобі водночас підвладним
Я не хочу більше інших відносин , не хочу відчувати голод у ліжку
Не хочу більше бути самотнім , і кожної ночі благати у Бога тебе
Дай ще один шанс мені люба , дай повштовх свій , а я підхоплю
Дай ключ , або заховай якомога  найдалі - або скуй мене у цепі
Ти мій маяк , останній мій шанс
Я більше не граю - без тебе в життя , і кава вже не гріє як треба
Ти мій кислородний балон - через який я задихаюсь , від браку повітря
Де моя провина - ти вкажи пальцем , або скажи прямо.
Я занадто тупий , або занадто розумний - я натяків не розумію


Рецензии