п дкаж ть

***

підкажіть
як про неї
забути наглухо.
думки про неї
поховати
під пагорби.
всі тексти
за борти.
логіку наголо.
порад не треба.
потрібні засоби.

психотичні
явища.
фантомні ревнощі.
легкозаймисті каністри
без нейрорідини
підштовхують маревом брехливих
лестощів:
без неї.
без болі.
без слів.
без родини.

хоча чи можна
забути
ту
кого ніколи
не знав?
старий матеріал
вичерпав свій запас.
не боюся,
але б так низько
не впав.
вогонь і не світить.
і не мерехтить.
і не згас.

якщо пощастить
будувати комусь палац.
струни з ядом
куплю,
натягну
та програю акорд.
всяк-то краще
ніж жити
як клятий паяц
і кожного разу
все що збудував
за борт...

Лукашов С.С.
19.06.2023


Рецензии