Табе са мной было прыемна

Мне часта сніцца ваш тыпаж,
Бы сіні вір глыбокі, вочы...
У сне малюю я пейзаж,
Сустрэчы нашы ў тыя ночы.

Я часта думаю пра нас,
З каханнем я жыву  таемна.
І разумею, што ў той час
Табе са мной было прыемна.


Рецензии
Цудоўны верш,Максім. З цяплом я.

Марина Владимировна Свиридова   24.06.2023 16:38     Заявить о нарушении