Дикинсон Эмили. To mend each tattered...

To mend each tattered Faith
There is a needle Fair
Though no appearance indicate
Tis threaded in the Air.

And though it do not wear
As if it never Tore
Tis very comfortable indeed
And spacious as before

Любую веру залатать
Возможно, лишь, иглой
Из духа. Только не сыскать
На ярмарках такой.

Хотя носить те Веры так
Нельзя,чтоб не порвать.
А ведь удобны были как
И, как всегда, подстать.


Рецензии