blow a gasket

blow a gasket
blow a gasket moment
PHRASE
DEFINITIONS2
1
INFORMALto suddenly become very angry
Synonyms and related words
-
To be, or to become angry or annoyed
lose your temper (with)
go mad


Рецензии