думки

Навіки покалічили людей
думками, пережитими страхами,
це найстрашніша із усіх жахіть-ідей,
коли не буде доторку тілами,
як це було раніше, тільки душі
тепер лиш поруч всюди й назавжди.
Навіки втома від життя. Колючі
відчуття втрати, куди тільки тепер не йди.


Рецензии