На Ювилей!

Так швидко плине та проходить час,
Його нам неможливо зупинити.
Дорога була довгою у Вас,
На ній Ви вчились в правді Божій жити.

На цім шляху зустрілись з мамой Ви,
І поєднав Господь дві ваші долі,
Та нами - дітьми Вас благословив,
Ми гарні всі у Вас, як квіти в полі.

Татусю рідний, ДЯКУЄМО Вам,
Що виховали нас у Божій ласці.
Що щиру віру вклали в серця нам -
Реально вчили жити, а не в казці.

Ми згадуєм дитинство у селі,
Город садили з Вами, обробляли...
Були ми всі тоді іще малі,
Але для себе приклад добрий мали.

А потім переїзд... Нове життя
Постукало, змінивши нашу долю.
Та не змінились наші почуття
Виконувати скрізь всю Божу волю.

Ми вдячні дуже Спасові за Вас,
Що поряд з нами Ви й молитви Ваші.
Так, не підвладні нам роки та час,
Але батьків ми маємо найкращих.

Благословіння хай зіллє Господь
На Вас, рідненький наш, у повній мірі,
Міцними, щоб були і дух, і плоть,
І до кінця була щоб тверда віра.

А ми всі поряд.... Завжди кличте нас,
Коли потрібна в чомусь допомога.
Ми любимо, Татусю, щиро Вас,
І ми безмежно вдячні за Вас Богу!

20 червня 2023 рік.


Рецензии