Bad boy

bad boy,
bad style.
it's funny to love,
when you're a bitch!
I'm sorry baby,
I love your girlfriend.
Yes!
it is your girlfriend.
now you crying the window,
we're kiss under the park.
I'm sorry baby,
I love your girlfriend.


Рецензии