Сябру...

Мне так прыемна, сябра побач,
Ён адвядзе рукою роспач.
Палашчыць позiркам сваiм,
Маёй душы так файна з iм.

Надзейнае плячо падставiць,
Як жыць, як быць, ён мне параiць.
Адчую подых ветру звонку,
Перагарну жыцця старонку.

Складана усё пачаць з нуля,
Адчуць празрыстасць крышталя
Нам неабходна, мой каханы,
Адзiны, Богам мне адданы!


Рецензии
Верш прысвечаны майму сябру 💞😇

Лариса Демиденко 3   23.06.2023 23:05     Заявить о нарушении