Красуня...

Розквітла липа на узліссі,
Відкривши сонечку бруньки.
Вихну́вши кри́льцями з при ли́сті
Розли́ла пахощі п'янкі.

І ма́нить бджіл мов чарівниця
У за́тишок в м'якій тіні́.
Красуня літа білолиця,
Прикра́са лі́су на весні.

Зберу я липового цвіту.
Зцілюся з божої краси.
Подякую святому літу
За чудо - липові квітки!


Рецензии