Умуллубут сулус

ТYннYгYм кырыалаах ньууругар
Эйигин уруhуйдуубун.
Таммалыыр хара5ым уулара
Эн кэрэ дьуhунгнгYн суурайар.

Умулунна ол сырдык тапталбыт сулуhа,
Эн биhи тус-туспа кытылларбыт.

ЧYмэчим санньыар уотугар
Суруктаргын уматабын.
Онгорбут ал5аспын кердеммYн
Эргитэ саныыбын ааспыты.



Николай Прокопьев



УГАСШАЯ ЗВЕЗДА



На окне, покрытой инеем,
я рисую образ милый,
слёзы грустные, унынием,
размывают лик красивый.

Гаснет яркая звезда любви,
друг от друга отвернулись.

Письма жгу твои прощальные,
свечки пламенем печальным,
возвращаясь в дни минувшие,
вижу я ошибок тени.



Василий Полятинский
19:45 – 21:35 20.06.23



УМУЛЛУБУТ СУЛУС
https://www.youtube.com/watch?v=gTV9l15nlNE


Рецензии