Горище

Давай відбудуєм горище!
Переглянемо мотлох років,
Зробимо вікна нижче,
Виженем павуків,

Викинем старі меблі,
Речі, що пахнуть смутком…
Переглянемо умовно-раритетні,
Будем сміятись над цим здобутком,

Витремо пил на полицях,
Будемо чхати по черзі,
Розуміти… що щастя в дрібницях,
Таких простих… і щемливо відвертих!

Давай відбудуєм горище!!!
Воно ніби все наше життя,
Заповнене помилками і брудом,
Розчистимо простір… внесем відчуття,
Сміючись ти прошепочеш:
«Тепер тут і будем.»


Рецензии