Спопели

Сьогодні в час нічний злітає
Моя молитва в небеса.
Душа моя кричить,волає
Й надіється на чудеса.
Моя чудова батьківщина
Страждає в полум'ї війни.
Ридає мати і дитина
І гинуть дочки і сини .
Господь яви Свою Ти силу
І спопели поганців дух.
Пошли на землю рідну миру,
Звільни від зла і адських мук!!!


Рецензии