***

Кьат1ату буххайхту
Къатлул хьулухун,
Чурххавух цакуну,
Къюву экьигьай,

Лелуххул хъаттирай ,
Мина дирхьуну,
Цакуну ссурулун
Ссапар байбишай

Щавал лисри дурсса,
Дак1нил базурду ,
Къювулущал аьрх1ал ,
Тарг т1ий щурук1ай

Дуч1авив къак1улсса ,
Гьунттий кьинигу,
Ц1аннал кай кай дурну ,
Чуннив дакъа шай


Рецензии