мить життя

Розділена реальність двох світів,
в яких застрягли ми, в яких так важко,
і вже не знаєш, що би зараз захотів -
чи то горнятко кави чи чай в чашці.

Заполонили сірі будні всі думки,
немов порохова та бочка, що взірветься:
життя летить, комусь в цю мить непереливки,
а комусь звістка про спасіння обізветься.

Таке життя і іншого тепер вже і нема,
його вже в нас й не буде, як раніше.
Про страх не варто думати весь час, то все дарма,
коли ця мить життя і далі - наймиліша.


Рецензии