Допоможи йому - Тебе прошу

             D.
.Допоможи йому - Тебе прошу,
немає сили, відчай та невдачі,
лиш тиша навіть вже без плачу
і тільки спогади й нерозуміння сну.
.Допоможи йому - це надважливо
жити заради когось, а не себе,
у доброті проблема надпотреби
світу цього, де не все можливо.


Рецензии