Я тебе зараз тримаю думкою, словом, молитвою

                D.
Я тебе зараз тримаю думкою, словом, молитвою.
Поруч завжди. Огортаю посмішкою привітною.
Серце твоє зігріваю вірою у все найкраще.
Я тебе надихаю. Ти віджени все пропаще.

Ти мене тут тримаєш змістом, що я ще сильна,
відстань лиш віддаляє і знову погляд в мобільний,
аби почути слово, аби все так, як і треба,
я задля тебе готова навіть ту зірочку з неба
зараз, аби мати змогу знову, як і раніше
з життям іти нога в ногу, ти повертайся скоріше.


Рецензии