ця мить

.Лелека крилом огортає і хоче всю тугу забрати,
всю втрати біль відчуває, теплом прагне обійняти,
відвести у тихі ті далі, злетіти в небес висоту,
не змінити життя вже скрижаль, живемо ми мить ось цю.
..З лелекою з висоти неба ми бачимо всю цю реальність,
для людяності тільки лиш треба знищити аморальність.


Рецензии