***

Never cry in public
I say to myself
The senses are very caustic,
I'm like a little elf.

je n'ai pas besoin de votre amour,
as well as  opinion your.
je vais me sentir soulag;,
quand ils me trouveront dans la rue.

I will lie breathless
listening to reproaches from the sky.
my actions are unrightness.
And I just wanted to fly.

es f;llt mir schwer in der Seele.
the world differently i see.
je veux ;tre vivant ; l'int;rieur,
ich m;chte ein Mensch sein.

ich teile keine Probleme
je veux ;tre la bonne homme.
my soul was opened.
causing pain does not stoped.

le cycle du monde pourri,
ich m;chte schreien.
They tell me : don 't worry,
And I'm dissolving in the rain.

mon but est un,
mit dem Schmerz in der Seele leben.
mes pens;es ne me quittent pas,
es ist Zeit, dem Spiel im Leben zu sagen: Ich passe.

I am happy for everyone,
But  in my soul I'm alone.
je suis l'incarnation du bien,
je suis le clone de quelqu'un.

You can see how much it hurts me,
also gib einen Rettungsring.
la solitude m'aidera,
si je sors avec le vide sur le Ring.


Рецензии